Årsresumé 2009. Februari

Månaden påbörjades med lanet från föregående månad och vi spelade sims, såg på That 70s Show och gick och la oss vid 5 på morgonen. Jag bestämde också att Florida var jordens framsida. Jag var också antingen sjuk eller ''sjuk'' under början på Februari precis innan lovet. Min moster blev också på mig om att jag skulle välja tyska som språkval i gymnasiet. 

På lovet åkte jag till Stockholm och var där halva lovet. Sedan blev det roligt återseende med mina mates i Malmö när jag kom hem igen. Under Februari läste jag också färdigt Twilight- böckerna och det blev 100 spelningars jubileum på mitt iTunes på låten I wanna Be med Chris Brown. I slutet av lovet återupptäckte jag vaniljcolan och lekte med mina mates aka Danarna i snön och hade snöbollskrig.

Jag lärde mig också hur man byggde en så kallad ''infinity pool'' i The Sims 2. Det var också släktfest för min kusin Erik i slutet av månaden. Jag ock min kusin gustav fick varsin slinky och hans hette Bush och min hette Nolajf.Jag blev också antagen till att göra IB-test på Malmö Borgarskola för att se om jag kunde gå International Baccaulerate på gymnasiet. Det var också denna månad som misshandeln mellan Chris Brown och Rihanna ägde rum. Mycket tråkig händelse och det förändrade livet för båda två.



Februari


Amerikanska drycker och min slinky Nolajf som numera är på okänd destination och i okänt skick.


Min första ''Infinity Pool'' i The Sims 2


En av de få soliga dagarna i Februari.


Väggen utanför Skolan blev vandaliserad.


RSS 2.0