Årsresumé 2010. April

Den trevliga månaden April inledde jag på SeaWorld i Orlando, Florida som var en väldigt vacker par. Dock var det ganska mycket folk, men det var fina Späckhuggarshower, sälshower och delfinshower och sånt. Nästa dag spenderades på Mall At Millenia precis som dagen efter det då min pappa köpte en iPad, bara för att de är najs. Dagen efter det, söndagen förflöt bra, vi åkte till västra Florida och badade i Mexikanska golfen, som tur är var det före oljespillet där, annars hade det inte varit så najs.

På måndagen var det tyvärr dags att åka hem, planet från Chicago blev försenat pga åskstorm, blåst, regn och sånt. Vi fick sitta och vänta vid gaten i en timme, i planet i 2 timmar, och när det fortfarande inte avtog fick vi lyfta ändå. Jag tänkte att dör jag i en flygkrasch så är det nu. Det var läskigt att planet skakade som satan i en timme, tänk permanenta luftgropar, knallar och sånt konstant i en timme. Juliette var livrädd, och visst, det var läskigt, men jag tänkte mest, dör jag nu är det som det är och jag kan inte riktigt göra något åt saken. Det är bara hoppas på det bästa.

Under tisdagseftermiddagen den 6 april anlände jag dock helskinnad till Köpenhamns flygplats. Efter det följde 3 dagar av tillfällig depression, abstinens och allmän damp för att Sverige sög och USA var bäst. Det kom i kombination med jetlag och nackspärr och jag dissade skolan i 3 dagar voh dök inte upp förrän fredagen hehehe. Dock försvann allt det där rätt snabbt, men jag håller fast vid att USA e bäst.

Efter detta förflöt skolan som den skulle. Vi hade Extra nationella prov i Engelska, massa andra prov och sånt skit. Jag ägnade min tid åt att plugga, chilla, spela sims och resumera Floridaresan här i bloggen.

Runt den 25 April eller något sånt åkte alla ettor på Bladins på klassresa till Stockholm, det var tre intressanta, härliga och roliga dagar. Det var dock inte så roligt att åka buss dit, eller att gå på museum.

Jag avslutade månaden med att skriva projektarbete om miljöhoten mot Florida med Louise. Jag spelade massa sims och spenderade dessutom en massa tid ute chillandes i vårvädret!!

April 2010 i bilder


Frukost i Florida


SeaWorld


Mall At Millenia


Jag älskar morgonarna i Florida


Minnie Mouse joinade mig vid frukostbordet på påskafton 4 april 2010


Väl tillbaka i Sverige blev det soligare och soligare


En dålig bild på Anna Anka och hennes assistent Simon


Stockholm


Vi orienterade i Skrylle


Alla blommor och träd började slå ut <3


RSS 2.0