Face Mask Sunday

Förra helgen gav jag ett gäng ansiktsmasker till min kille, och så sa jag till honom att han skulle använda en varje söndag. Igår gjorde vi det tillsammans medan vi tittade  på Orange is the new black.
 
Hittade denna i mitt flöde på Fb och tyckte den kändes passande! Förra helgen gav jag ett gäng ansiktsmasker till min kille, och så sa jag till honom att han skulle använda en varje söndag. Igår gjorde vi det tillsammans medan vi tittade  på Orange is the new black.
 
Min kille körde sin Caviar Moisture Silk Mask (vanlig fuktmask) och jag provade min Premium Snail Intense Care Snail Hydro-Gel mask. Denna mask innehåller snigelslem, en populär ingrediens i Asien som ska ha vårdande och återfuktande egenskaper. Masken var ganska dyr, köpte fyra för cirka 150 kr i ett paket. Dock är de som sagt väldigt kända i Asien och ska vara väldigt bra. Såhär ser baksidorna ut på maskerna:
 
 
 
Såhär såg min mask ut applicerad. Min kille sa att det såg ut som att jag hade ett stort skavsårsplåsteer i ansiktet. Jag tyckte dock att masken kändes väldigt bra. Den satt bekvämt och var lite lätt kylande mot huden. Den luktade dessutom väldigt fräscht och gott trots skumma ingredienser. Efter 30 min åkte den av och jag beslutade mig för att inte lägga någon fuktkräm efter för att verkligen se hur huden skulle bli när den torkat efter masken. 
Jag är positivt överraskad av resultatet och min hy kändes mjuk och en aning tightare än tidigare. Senare samma kväll när jag skulle sova frågade min kille om jag fortfarande hade smink på huden vilket jag inte hade. Han sa även att jag såg väldigt söt ut utan smink och jag misstänker att det var den här masken som gjort ett bra jobb eftersom huden såg väldigt bra ut efter den. För övrigt gillade han sin mask med, men jag tror inte att den var så framstående som min var. Det var längesen jag använde något som var såhär nära en mirakelmask. Jag vet inte om den är så bra som priset på den, eftersom det kom fyra applikationer i en förpackning för 150 kr vilket är ganska dyrt per användning, men det är ialafall den bästa masken jag provat på länge. 

RSS 2.0