I wish that I could have this moment 4 life

Och så var lovet slut. Så jävla tråkigt när det blir så. Under helgen har jag varit sjuk. Jävligt tråkigt och drygt och allmänt jobbigt. Jag har också fastnat för ännu fler av Nicki Minaj's låtar, speciellt Moment 4 life med Drake. Sjukt chill.

Och nu kommer väl den största nyheten, efter att först ha rådissat det och inte spelat det sen Juni 2009 så har jag nu gett the Sims 3 en till chans. Jag är helt fast, man kan bygga helt fantastiska hus och jag har redan 2 tilläggspaket som ska dyka ner i brevlådan senare i veckan. Riktigt jäkla chill.

Lite bilder på mitt snygga hus. Jag är extremt stolt över poolen för att jag lyckades sätta så många vacka blommor runt den och nästan få till svängarna som jag ville haha.







Nu är det så att det är söndag och nästa lov är inte förrän den 16 April, om sådär en månad och 16 dagar. Sjukt drygt men vad ska man göra åt saken. Jag har prov och skit i varenda jäkla ämne fram tills dess. Dessutom har jag dubbelgrejer i vissa ämnen.

Den veckan som kommer nu har jag bara en spanska-filmanalys tills på fredag som jag redan har skrivit vilket är skönt. Dock var det bara för att röja undan skiten så att jag kan plugga inför de 2 proven som dyker upp vecka 10.

Jag har också sett klart hela The Hills, det är en bra serie. Men den är inte fantastiskt bra som typ OC, och det är inte speciellt spännande som typ Lost. Dock har jag sett på The Hills säsong för säsong sedan våren 2009 så det känns lite som att epoken har avslutat.

Men, jag har ersatt det med The City, som är 2 säsonger och båda finns ute och färdiga nu så det kommer gå betydligt snabbare. Chillidill.

Nu är klockan 21:35. Planen är att jag ska börja förbereda för att lägga mig vid tio. Vi får se hur det går men vi kan ju alltid hoppas. Imorgon är det första dagen på sista tidsperioden innan jag åker till New York. Imorgon är det 44 dagar kvar. Jag kommer ihåg när det precis var bokat, då var det 200 dagar kvar, Jag kommer ihåg i början på Januari, då var det 100 dagar kvar. Nu är det 44. Helt sick. Juste, i min hjärna känns det som att förra sommaren var typ igår, men samtidigt känns den som den var i ett annat liv, ett riktigt chill liv som involverade värme, sol, partaj och inga läxor och tidiga morgonar. Det är chillidill.

Nu ska jag spela lite till sims, sen är det väl dags att acceptera att jag inte kommer ha tid med sims under de kommande veckorna. Juste, jag får inte äta ute på luncherna i skolan under den här perioden heller. Kommer bli kul det här...

Nä men det e bara tagga och dra sig igenom veckorna för sen har jag en jävligt stor belöning som ligger och väntar den 14 April. 44 Dagar kvar!!!!

RSS 2.0