February 28th 2010

Idag är det min morfars 65 årsdag samt min mammas namnsdag. Grattis till dem.

Jag börjar sakta men säkert komma tillbaka till livet i Bunkeflo. Jag kan avslöja att det var en smärre kulturchock, speciellt när det kändes som att mitt liv i Bunkeflo var för 10 år sedan och jag har varit i Österrike hur länge som helst. Det är fan jävligt stora skillnader mellan Österrike och Sverige. Tur som fan att jag är påväg tillbaka till den vanliga tillvaron igen, det här med små hus och höga berg är egentligen inte riktigt min grej, men jag anpassade mig rätt bra till det. Vad jag anser är lite drygt är att Bunkeflo ligger typ 2 meter över havsnivån. Det är så satans platt här haha.

Iallafall så har jag lagt in alla bilder på datorn, jag ska bara se till att få alla andra bilder innan jag börjar lägga upp de. Förutom bilder så har jag även lite trevliga filmer som inte kommer läggas upp här haha. BREAK IT DOWN!

Jag har under en vecka levt ett liv utan min dator och internet och sånt. Jag har varit utanför civilisationen helt enkelt. Jag vet inte om det är positivt eller negativt, men jag vet att det sätter sina spår och det tar ett tag att komma in i skiten igen. Som tur är tillhör USA civilisationen så jag slipper anpassa mig till ett liv utan civilisation. Tvärtom blir jag ännu mer i civilisationen när jag är i USA.

FÖR ÖVRIGT ÄR JAG PÅVÄG DIT OM 4 VECKOR. DET ÄR HELT FANTASTISKT.

Jag vet inte om det märks i det här inlägget men jag har inte riktigt fått ihop min svenska idag. Jag säger fel ord i fel sammanhang och sånt. Jag antar att det är en följd av att ha hört alldeles för mycket tyska under en för lång period.

Weird laws in America of the day återkommer imorgon. Imorgon ska jag gå i skolan, efter det ska jag på födelsedagsparty för min morfar. Sen är det kväll. Fan vad logisk jag är.

Nu ska jag fortsätta äta vit toblerone och dricka Österrikisk Cola där det står såhär på en del av etiketten:Gewinne ein treffen mit  Österreichs top athleten täglich reisen nach Vancouver & mehr.

Det feta är att jag vet vad det betyder utan att ha läst nån tyska överhuvudtaget. Det betyder: Vinn en träff med Österrikes topp atleter dagligen, resa till Vancouver och mer. Så det så. Okej jag slog upp ordet täglich, men ändå.


Fy fan vad jag snackar skit. Nä nu ska jag sova. Godnatt.

RSS 2.0