Florida dag 3 30/3-2010

Vi vaknade vi sju på morgonen och jag gick ut på balkongen och såg en väldigt vacker soluppgång. Det var ånga över Lake Buena Vista, himlen var orange, och solen hade precis börjat värma. Det skulle bli en solig och fin dag i Orlando.

Vid åttatiden var vi nere vid frukostbuffén som givetvis hade allt man kan äta till frukost, och om det inte dög så kunde man specialbeställa. Efter alldeles för många glas färskpressad juice, amerikanska pannkakor, omelett, frukt, och massa annat skit gick jag bort till hissarna, tog dagens NY times som låg där så fint i en hög och åkte upp i dne snabba hissen för att byta om till badkläder. När det var färdigt skulle jag leta efter min familj som var spårlöst försvunnen, men det visade sig att de hade stuckit till poolen i förväg. 

Jag låg vid poolen, badade, solade och chillade hela förmiddagen och det var riktigt härligt. Det var 25 grader och strålande sol. Framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att dra och äta lunch och sedan åka till Wal-Mart och proviantera lite.

Vi åkte BIL till Taco bell som låg i princip tvärs över gatan och vi satt utomhus och åt och chillade. Jag åt jättegoda nachos och givetvis var det valfri stor läsk med fri påfyllning till det. Det slutade med att jag drack 0,7 liter till måltiden, sen gick jag in och fyllde på den igen tillsammans med en massa is och tog den med mig. Efter den goda lunchen där det gick utmärkt att sitta ute, temperaturen var perfekt och det var inga getingar, flugor eller liknande som störde en. Dessutom var det vindstilla.

Efter det åkte vi vidare till Wal-Mart Supercenter i Kissimmee. Wal-Mart Supercenter är som Wal-Mart fast större, med restauranger, nagelsalonger och apotek. Tillexempel på detta fanns bland annat Subway inne på Wal-Mart. Wal-Mart i sig är en gigantisk mataffär som har i princip allt. Den finns över hela USA och Supercenter är som en större och bättre version av det klassiska Wal-Mart. Affären är så stor att man går vilse, och att står man i ena sidan av den så kan man inte se slutet av affären på andra sidan. Det är bara hyllor, hyllor och hyllor.

Dessutom träffade vi Svenssons där, de var också och provianterade lite till sitt hotellrum. Efter 4 timmar i denna gigantiska affär och många varor och upptäckter senare, speciellt på kakor och jag-vill-bli-fet fronten åkte vi tillbaka till hotellet.

När vi gick in i bilen blev det ett kärt återseende för mig och min läsk från Taco Bell som hade lyckats hålla sig kall trots 4 h i en stekhet bil. Det var najs.

När det drog sig mot kväll gick vi ner till Downtown Disney och sprang över en stor fet gata utan övergångsställe. Det är inget att rekommendera när man är i USA. Dock måste det göras ibland pga brist på övergångsställen. Vi åt på Rainforest Café som är en restaurang som ser ut som en regnskog med djur som rör sig och tropiskt åskväder var tjugonde minut. Dessutom var det konstant regn i vissa delar av restaurangen.

Efter det gick vi tillbaka till hotellet och chillade lite sedan gick vi och lade oss.

Det är 167 bilder totalt från denna dagen. Dock lägger jag inte upp alla, men det lär bli rätt många eftersom det finns så mycket bra i USA som måste vara med.


Utsikten som jag älskade att vakna till.


Nån timme senare.


Vackert


Omelettkocken


Kakbordet vid frukosten


Fruktbordet. Givetvis fanns mer, men det var övertäckt för att hålla värme och sånt inne så det är inte lönt att ta med det här. Btw så kan jag sätta min högra hand på att alla frukter är genmanipulerade.


Hotellet sett från en av poolerna.


En av poolerna


Den andra poolen och den andra hotellbyggnaden


Hotellområdet


Hotellet.


Parkeringen


Utanför Downtown Disney



Vacker natur.


Taco Bell


Taco Bell


Nachos och fri läsk.


Utomhus utanför Taco Bell, och en amerikanares röv. Notera att man slipper sortera sitt skit när man slänger det. Så jävla skönt.


Läskutbudet är lite större än det i Sverige. Min favrit var Tropicanas Fruit Punch (Sett från höger den tredje som e bredvid Pepsi Cherry och vanlig pepsi.


Palmer <3


McDonalds


Påväg mot 4ans motorväg.


Giftshop.


Wal-Mart.


Stor affär


Miley Cyrus och New Moon kläder. Det är sånt här jag blir rädd för.


Var är världen påväg? Hannah Montana tårta.


Frukostflingor med jordnötssmör i.


Wal-Mart


Glad Påsk!






Det är skönt att personalen packar påsarna åt en.




Teen Vogue, Vanilla Coke Zero, Min TacoBell läsk med reklam för fourthmeal och Doublemint gum!




Sen gick vi till Rainforest Café








Rainforest Café


Hotellet


Hotellet

RSS 2.0