HALLOWEEN I MUMIEFORMAT

Idag var det då Halloween i skolan och dagen började med inhandling av toapapper på Malmborgs. Efter detta gick vi till toaletterna och klädde in oss i extra slitstarkt toapapper, det var minst sagt en annorlunda upplevelse. Efter det stövlade vi, som mumier in på historialektionen 5 min försent och alla blickar riktades mot oss, och det blev en del skratt. Läraren undvek att se på oss under hela lektionen och hade svårt för att hålla sig för skratt.

Efter detta var det dags att bättra på tejpen, något som var nödvändigt ett flertal gånger under dagen. Sedan satt jag och Sofia i biblioteket och räknade matte. Duktigt.

En timme senare stack vi ut till parken och fotade våra tuffa mumiedräkter tillverkade av toapapper och tejp, efter detta var det lunchdags i matsalen, även där riktades all uppmräksamhet mot oss.

Sista lektionen var franska där vi såg på film och efter detta var det äntligen dags att ta av sig de varma ''kläderna''.

Efter skolan blev det firning av höstlovet på Pizza Hut, det blev hawaiipizza följt av chokladsufflé. Väldigt gott.

Sedan var det dags att dra sig hem på helvetesbussen som tog lång tid, sedan åt jag igen och nu väntar jag på att alla coola bilder som håller på att laddas upp på Facebook

Ha en trevlig kväll.

Nu har jag höstlov!!!

RSS 2.0