If you want it you can get it for the rest of your life.

Hej bloggen.

Imorgon har jag en tenta i immaterial- och marknadsrätt. I vanlig ordning har jag under dagen försökt hitta tusentals ursäkter till att inte plugga. Det här är en av dem. Jag har inte bloggat på ett halvår och idag när jag satt på Saltsjöbanan och funderade slog det mig att jag hade en blogg som antagligen känner sig rätt övergiven och det måste jag göra något åt.

Imorgon har jag som sagt tenta, och vi kan säga som så att jag hade kunnat plugga mer, men jag har en vanföreställning om att jag kan det och det spelar ingen roll vad jag gör nu, resultatet kommer bli detsamma oavsett.

För en vecka sedan inledde jag och Henrik vårt andra år tillsammans med årsdagsmys här i Stockholm och det blev typ världens mysigaste helg. Dessutom snöade det till och från hela helgen vilket var fantastiskt vackert. Det tråkiga med sådana mysiga tillfällen är att de måste ta slut. I måndags bytte jag ut mys mot tentaplugg, och det är ungefär så mitt liv sett ut sedan dess.

Imorgon är det som sagt tenta. Efter det ska jag ta en tur på stan och sedan ska jag spendera hela helgen med min nya bästis Netflix innan nästa kurs sätter igång på måndag. Nu måste jag dock gå igenom och läsa svarsmallarna till de tre sista tentorna. Gör jag det tillräckligt snabbt blir det kanske tid över till Keeping up with the Kardashians alternativt How I met your mother.

RSS 2.0