Årsresumé 2010. Oktober

Nu är det alltså Oktober och det börjar bli höst på riktigt. Träden blir gulare och det blir kallare ute. Dessutom är det mindre än en månad kvar till det efterlängtade höstlovet. Oktober var också en månad då jag hade läxor och prov konstant varje vecka genom hela månaden i varenda ämne. Det var sjukt jobbigt, men uppenbarligen funkade det oh jag tog mig ur det levande.

Det här var också månaden då jag hittade en söt men död fågel utanför fönstret, väldigt tråkigt. Det var också i Oktober som jag på allvar började toppa listorna i Robot Unicorn attack, sjukt najs spel, och jag var bäst på det, Dock så bestämde jag mig för att sluta i och med det nya året eftersom jag ändå var rätt trött på det och det funkar rätt bra. Jag har inte spelat det sen i december, känns som att jag har lämnat den epoken i mitt liv. Najs.

Det var också den här månaden som vi såg Amores Perros på Spanskan, en jävligt grov film om kamphundar oh sånt. Inte kul alls.

I slutet av månaden var det halloween på skolan och det dokumenterades såhär:

29 Oktober 2010 22:09
''Idag var det då Halloween i skolan och dagen började med inhandling av toapapper på Malmborgs. Efter detta gick vi till toaletterna och klädde in oss i extra slitstarkt toapapper, det var minst sagt en annorlunda upplevelse. Efter det stövlade vi, som mumier in på historialektionen 5 min försent och alla blickar riktades mot oss, och det blev en del skratt. Läraren undvek att se på oss under hela lektionen och hade svårt för att hålla sig för skratt.

Efter detta var det dags att bättra på tejpen, något som var nödvändigt ett flertal gånger under dagen. Sedan satt jag och Sofia i biblioteket och räknade matte. Duktigt.

En timme senare stack vi ut till parken och fotade våra tuffa mumiedräkter tillverkade av toapapper och tejp, efter detta var det lunchdags i matsalen, även där riktades all uppmräksamhet mot oss.''

Månaden avslutades med ett lan som inte var lika najs som lanet i Augusti.

Oktober i bilder:




Halloweenfirande i skolan. Mumie. Alla borde sett Richards face när vi klampade in i klassrummet såhär 10 min försent.





Det lanades


Lan. Notera mitt rekord högst upp.



RSS 2.0