We'll play hide and seek to turn this around

Hej bloggen

Idag är det onsdag, jag sitter vid datorn och äter lunch. Det är gott. I eftermiddag har jag två seminarier från 13-17. Just nu när jag tittar ut genom fönstret så snöar det ute. Hatar att det snöar i mars, men samtidigt är det lite fint att titta på, hade dock hellre haft vårväder.

Det roligaste med idag är att säsongsfinalen av Pretty Little Liars har kommit och jag kan knappt bärga mig tills ikväll då jag får se den. Imorgon går jag bara i skolan mellan 10-12 och fredag 10-15, det är ändå rätt okej. Helgen kommer till stor del bestå av plugg för att göra påsklovet så fritt som möjligt. På måndag ska min mamma operera sig, känns lite jobbigt att jag inte kommer vara hemma för det, men jag åker hem för påsklov på tisdagen vilket ändå är rätt nära.

Påsklovet ser för övrigt ut att bli skoj då jag äntligen ska få träffa Viktoria och fira hennes födelsedag, dessutom så ska jag förhoppningsvis träffa Joys nya familjemedlem vilket skulle bli sjukt gulligt. Utöver det bjuder påsken troligtvis på en hel del andra roligheter med allt från släktmiddagar till födelsedagsfiranden.

Nu ska jag knata iväg till skolan.

Bjuder på en bild på mina söta syskon i Malibu. 

RSS 2.0