You got every right to a beautiful life.

Hej bloggen. Jag har haft en aningen ansträngande vecka.

Måndag:
Jag landade på Kastrup 07:00 och sov inte på planet. Jag var hemma vid åtta och började genast städa till kaninerna och gav de dessutom kaningodis som jag köpte i USA samma dag som jag var på Bronx Zoo.  Efter detatt packade jag upp och sånt. sedan gjorde jag klart ett svenskaarbete och sakta men säkert kom tröttheten krypande. Trots det bakade jag en Red Velvet cake med frosting och bjöd in huvudkantharna på åsiktsstund. Jag körde även presentutdelning och presenterna var uppskattade bortsett från max eftersom det visade sig att han redan hade den ninjago blixt jag hade köpt. Men det är lugnt, vi byter den i Juni. Efter att ha packat upp allt organiserade, fixade och städade jag och var mer eller mindre död under hela tiden. Under kvällen ville jag bara att klockan skulle bli 8 så att jag kunde lägga mig, men sedan slutade det med att jag la mig 9 istället vilket egentligen var ännu bättre.

Tisdag:
Jag vaknade vid 7 på morgonen så borsett från att vara lite trött under dagen slapp jag tack vare min trötta måndag mer eller mindre en hel jetlagsprocess. Extremt stolt är jag. Jag började dessutom på hemtentan som skulle skickas in ikväll och jag taggade inför onsdagens roligheter.

Onsdag:
Orientering i Skrylle! kan det bli bättre? Tror inte det.
Iallafall, jag tog med Powdered Donuts och jag och Louise gick hela rundan som en skogspromenad och fick en rätt bra tid ändå. 1,11,37 tror jag det var. Dock fick vi starta sist av alla vilket sög. Efter orienteringen var det lunchdags och det är alltid gott. Eftermiddagen bestod av hemtenta där jag inte skrev ett skit på 4 timmar, sen skrev jag 2 sidor på en timme. Det kallar jag flow.

Torsdag:
Dryg skoldag och tråkig eftermiddag med hemtentan. Jag hatar läxor, har alldeles för mycket av det nuförtiden. Det suger. Iallafall, jag tog mig igenom den tråkkvällen också och det är det som räknas.

Fredag:
Alla älskar fredagar, så är det bara. Dagen började 8 med preparation för national english test writing part. Efter det var det dryg historia följt av att dra till Huvudkantharna och granska mormors iPad som hon fick för att hon fyllde 66 år idag. Grattis till henne. Efter 2 timmar där bar det av till skolan igen i morfas hyrlexus som var nice, han fick den för att hans bil var på service över dagen. Sista lektionen var Franska och det var nationellt prov Uppsatsdel, jag kan inte säga att den var jättesvår,men jag vill samtidigt inte säga att det gick för bra.

Under eftermiddagen har jag gjort hemtenta + skickat in den och under den senare delen av kvällen har jag chattat med mina gangsters. Imorgon blir det valborgsfirande. Alltid chill.

Nu ska jag se OC. Godnatt!!

RSS 2.0