You can't fly unless you let yourself fall

Hej bloggen

Idag har jag varit ledig så jag har sovit sjukt länge, och varit generellt långsam hela dagen fram till typ 3 då jag beslutade mig för att åka till stan. Sagt och gjort, en liten stund senare var jag där, tittade lite i affärer, gick in på Hollister och kom ut med en stor påse i handen innehållandes ett par jeans. Mina första Hollister jeans. Asball. Gillar att ha den affären lite närmre än USA. Svårt att sticka dit över en eftermiddag bara sådär.

Imorgon skall jag till stan igen, men då är det för att äta lunch på Jensens Böfhus med min pappa. Efter det är det helg, igen. Sjukt chill. På torsdag nästa vecka åker jag till Skåne igen, vissa tycker jag flänger en massa nu men det är najs och jag gillar att flyga.

Nu har förresten Stockholm bytt om till höstskrud. Varannat träd lyser rött, orange och gult. Väldigt vackert men jag kan inte förneka att hade jag kunnat välja hade jag valt att ha sommar hela tiden. Nästa måndag börjar både 90210 och Gossip Girl. Sjukt taggad. Inte alls så att jag växlar mellan ämnen här haha.

Nä, nu ska jag lägga mig och se Pretty Little Liars. Godnatt!

RSS 2.0