Ett inlägg från andra sidan jorden

Hej Bloggen. Det var över tre månader sen sist vilket märktes tydligt när jag glömt mina inloggningsuppgifter för min blogg. Iallafall, just nu befinner jag mig på världens härligaste semesterort Palm Springs i Kalifornien där temperaturen aldrig sjunker lägre än 25 grader. Idag har jag varit ensam i vårt hus här eftersom familjen åkte till Legoland i San Diego imorse, så jag har mest chillat och håller just nu på att göra Mac n cheese till middag vilket är himla gott.

Annars så har jag mest legat i poolen/solstol i skuggan idag och läst Lauren Conrads senaste bok Infamous och sett det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Imorgon lyckas jag och min syrra förhoppningsvis se det live 19:00 på ABC family.

Detta är min sista vecka i Palm Springs, och innan jag lämnar Kalifornien för den här gången ska jag njuta maximalt av det fina vädret för det är något man inte kan ta för givet hemma. Dessutom ska jag hinna med ett sista besök på CoffeeBean för deras birthday cake frappuccino och ett sista besök på Forever21 för den affären är simply amazing. På fredag bär det av till Los Angeles. Planet därifrån till London går 19:40 och jag landar i Köpenhamn 18:55 nästa dag och ska kanske på party redan samma kväll om jag inte är helt slutkörd.

Nu ska jag gå och ta en titt på min Mac N Cheese och om den e klar ska jag äta den utomhus. Ha det bra tills nästa gång vi hörs, vi får se om det tar några dagar eller några månader :D

RSS 2.0