We ain't gonna stop til 9 AM.

Idag har jag haft en sån dag då jag har ''pluggat'' dvs tänkt att jag ska plugga hela dagen, men inte varit specieltt produktiv.

Istället har jag mest drivit runt och spelat på min iPhone, japp det är förödande. Förutom det har jag även träffat min mormor och morfar som åt frukost här imorse vilket var trevligt.

Just nu ser jag diverse häften ligga i min säng och vänta på mig, något jag faktiskt har gjort är att läsa berättelserna i antikenhäftet, och det räckte med en gång för att jag skulle komma ihåg allt igen. Tråkigt att det inte funkar likadant med medeltiden.

Ikväll blir det för övrigt ingen Advil, min förkylning har snabbt blivit bättre tack vare de, och de fyller helt enkelt ingen funktion lägre (okej jag sover betydligt tyngre, vilket kan vara lite småläskigt) men nu är det dags att sova naturligt igen, det har också sina positiva sidor. Det är betydligt lättare att gå upp 06:00 om något, även om jag ser det som jävligt svårt oavsett om det är med eller utan Advil.

Nu ska jag repetera lite kunskaper som jag har glömt angående medeltiden + läsa igenom det viktigaste en gång till. Sen ska jag sova.

Imorgon blir det skola från 08:20-10:35 och sedan hem och plugga. Jag har för övrigt hört att vi ska leka, ploja och skoja på Geografin. Vi får väl se vad det innebär...

RSS 2.0