Midterm weekend

För ett par veckor sedan hade jag massor av plugg, men trots det hittade jag lite tid till att göra roliga grejer. Här kommer en inblick i vad jag hittade på när jag inte pluggade:
 
Jag och några kompisar provade ett ställe som heter Cacao 70 som specialiserat sig på allt som har med choklad att göra. Om jag bara fick säga ett ställe som är mitt favoritställe att äta på i Toronto skulle jag säga detta. Det är verkligen en dröm. Vid detta tillfället delade vi 4 på en stor chokladfondue. Tanken var att vi skulle äta middag efteråt men vi var så mätta att det hände inte. 
 
Dagen efter det gick vi på en restaurang i södern-stil följt av ett besök på ett kattcafe. Det var min första gång på kattcafe och det var kul, men inte så kul som man kanske kan tro. Jag är inget större fan av katter, de är för självständiga för min smak. Dessutom bet en av katterna mig när jag klappade den. Dock inte katten på bilden. 
 
Efter det gick jag och en kompis och drack drinkar. Min drink syns inte i bilden men den var blå och fin. Min kompis drink var en öldrink med tabasco och tomat i. Fattar inte hur hon kunde dricka det. 
Toronto fick sin första snö en dag senare. Inte mycket snö att skryta med. Särskilt inte med tanke på att Stockholm fick cirka en meter vid ungefär samma tid. 
Utsikten från mitt fönster. Det är inte Torontos skyline som syns med skyskrapor en bit bort, utan förorten Finch. Toronto ligger i en annan riktning och jag har kompisar med skyline-utsikt. Det hade inte varit fel att ha det själv.  
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0