Verandan

I lördags efter besöket på Gröna Lund åkte vi till Grand Hotel för att äta middag på en av deras restauranger. Jag har inte varit inne på det hotellet innan men entrén var väldigt fin med ljusa väggar och golv, somriga blommor i vaser och högt i tak. Även restaurangen var fint inredd i ljusa färger med utsikt över Gamla stan, det kungliga slottet och Stockholms Stadshus. Vi åt Grand hotels ihopkomponerade trerättersmeny med champagne och lite andratillhörande drycker som var väldigt god. När man får en alkoholhaltig dryck för varje rätt inser man inte att man måste dricka ganska effektivt för att hinna ett glas per rätt.
Här kommer maten:

Kallrökt fjällröding med gräddfil, äpple, vattenkrasse och forellrom från Älvdalen.
Hel konfiterad skånsk vårkyckling med rostade betor, mangold och hollandaise med brynt smör. Denna var väldigt god, men kycklingen var dessvärre lite svår att skära.
Behöver inte beskrivas närmre. Stor portion, smakade extremt gott. Det var dock en utmaning att äta upp den eftersom jag var så himla mätt.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0